12 Reguli pe care orice femeie trebuie să le respecte

1. Dacă spui „te invit,” înseamnă că plătești. Poți spune: „Să mergem la un restaurant”, iar în acest caz, toată lumea plătește pentru sine. Dacă un bărbat se oferă să plătească pentru o femeie, este de bun simț să accepți.

2. Nu merge niciodată în vizită fără să fii invitată. Dacă cineva a venit să te vadă fără să te anunțe, poți purta un halat de baie pentru a nu ți se vedea pijamalele sau hainele de casă.

3. Nu pune telefonul pe masă în public. Făcând acest lucru, arăți cât de important este rolul pe care îl joacă acest dispozitiv în viața ta, cât de plictisită ești și că în orice moment ești pregătită să oprești o conversație inutilă și să verifici încă o dată feedul tău de Instagram.

4. Nu merge la o întâlnire cu un bărbat dacă o să stai toată noaptea cu telefonul în mână.

5. Dacă te plimbi împreună cu cineva și însoțitorul tău te prezintă unei persoane pe care nu o cunoașteți, trebuie să saluți și tu.

6. Majoritatea oamenilor cred că singura modalitate corectă de a consuma sushi este folosirea bețișoarelor. Totuși, bărbații, spre deosebire de femei, pot mânca sushi cu mâinile.

7. Pantofii tăi ar trebui să fie întotdeauna curați.

8. Evită să vorbești fără sens la telefon. Dacă ai nevoie de cineva cu care să discuți, este mai bine să te întâlnești în persoană.

9. Dacă cineva te ofensează, nu trebuie să întorci favoarea sau să ridici vocea la persoana care te-a insultat. Nu te coborî la nivelul lor și nu fii răutăcioasă.

10. Un bărbat ar trebui să meargă mereu pe partea stângă a femeii. Bărbații care lucrează în armată sunt singura excepție, deoarece ar trebui să fie gata mereu să salute.

11. Nouă lucruri ar trebui păstrate în secret: vârsta, bogăția, certurile familiale, religia, problemele medicale, problemele în dragoste, darurile, onoarea și rușinea.

12. Intr-un restaurant. Dacă este foarte cald, nu vă răcoriţi fluturând şerveţelul. Rugaţi chelnerul să pornească aparatul de aer condiţionat.